Drobečková navigace

Úvod > Kontakt > Blog > Platební brána a dalších 10 novinek e-shopu

Platební brána a dalších 10 novinek e-shopu



Datum konání:
28.11.2016

Vážení zákazníci,

uvědomujeme si, jak důležitý je pro vás prodej produktů či služeb na internetu, a proto jsme po určitou dobu vylepšovali internetový obchod v redakčním systému IPO. Rádi bychom vás upozornili na celkem
11 novinek, s nimiž můžete výrazně vylepšit spokojenost svých zákazníků při nakupování.

Nové funkce a služby

1. Responzivní design
– váš e-shop upravíme tak, aby se kvalitně zobrazoval nejen na PC, ale i na mobilech a tabletech. To je zásadní, protože procento těch, kteří si zboží vyberou na svém mobilním zařízení, neustále roste.   

2. Pokročilá grafika – celému webu dáme atraktivnější a přehlednější grafiku.

3. Online platby – vyberete si z celkem 30 platebních metod.

4. Lepší zabezpečení – na váš web se bude přistupovat přes šifrované připojení. To v praxi znamená, že veškeré on-line platby budou bezpečné a zároveň budete moci mnohem lépe chránit hesla svých návštěvníků.

5. Registrace do srovnávačů
– pokud se vaše produkty ještě neobjevují v nabídce Heureka.cz a Zbozi.cz, zaregistrujeme vás do těchto důležitých českých srovnávačů zboží.

6. Pokročilé filtrování – díky atributům budou moci vaši zákazníci filtrovat produkty napříč všemi kategoriemi e-shopu.

7. Varianty produktů – ke každému produktu budete moci přidat další variantu, např. u pánského trika se objeví ještě výběr barev, velikostí apod. Váš zákazník tak snadno najde přesně to, co potřebuje. Zároveň je možné ke každé variantě nastavit rozdílnou cenu.


8. Přihlašování uživatelů – do vámi vybrané sekce (např. akční nabídka) budou moci vstoupit pouze registrovaní uživatelé.

9. Počet kusů skladem
– u každé položky se bude automaticky měnit počet kusů, který je aktuálně na skladě.

10. Stavy objednávek
– objednávky budete moci třídit podle toho, v jaké jsou fázi, např. přijaté objednávky, připravené k expedici, vyexpedované zboží, zda je objednávka už zaplacena atd.

11. Migrace dat
– v případě potřeby zajistíme přenos dat, případně nově nastavíme strukturu a atributy jednotlivých položek.

Velmi si vážíme naší dosavadní spolupráce a proto jsme si pro vás dovolili připravit nabídku všech výše zmíněných funkcí a služeb, a to
v balíčku s opravdu výraznou slevou

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů