Drobečková navigace

Úvod > Kontakt > Blog > Proč mít e-mail na vlastní doméně?

Proč mít e-mail na vlastní doméně?



Datum konání:
22.6.2016

Je jasné, že spousta podnikatelů na používání freemailu neshledává nic špatného, ale co na to zákazníci?

Buďte profesionálové!

Freemailové služby mají jednu velkou výhodu, která je zároveň i její největší nevýhodou. Může ji mít každý!

Například adresa josefdvorak@seznam.cz nemusí nutně patřit panu Dvořákovi, jak by se mohlo na první pohled zdát. Kdokoliv tak může Vaším jménem oslovit kohokoliv. 

Oproti tomu dvorak@prodejnaradi.cz již působí mnohem profesionálněji a navíc takovou adresou zmenšujete riziko, že Vaše zpráva skončí ve spamovém koši.

Buďte značka!

Pokud chcete být v podnikání úspěšní, musíte vystupovat profesionálně. Pokud pošlete zprávu z bezplatné služby a Vaše zpráva neskončí ve spamu, velkou důvěru u potenciálního zákazníka nevzbudíte. Vaše e-mailová adresa je mnohdy první vizitkou Vaší firmy, se kterou se zákazník setká. Kvalitní adresa Vám tedy zajistí, že zákazník si Vás nejen zapamatuje, ale poskytne Vám vlastně i reklamu.

Spoléhejte na sebe!

Používáním freemailu navíc riskujete, že se Vám adresa z části změní, nebo zcela zanikne.

V případě použití e-mailu na vlastní doméně máte vše pod kontrolou. I když se rozhodnete pro jiného poskytovatele služeb, adresy Vám zůstanou. Na vlastní doméně navíc můžete vytvářet téměř neomezené množství různých adres. Vyhnete se tedy rozhodování, jako e-mailovou adresu zvolit, aby nebyla obsazená.

Jestliže tedy již webové stránky provozujete, stačí kontaktovat poskytovatele hostingu, případně si přes administraci zřídit adresu sami. Vystupujte tedy i v prostředí internetu profesionálně a seriózně. Navíc není nic jednoduššího, než si na Vaši profesionální e-mailovou adresu přesměrovat i zprávy ze současného freemailu.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů